Μενού
Η Τζίτζι Χαντίντ στην πασαρέλα
Τζίτζι Χαντίντ | (AP Photo/Thibault Camus)
  • Α-
  • Α+

Οι φήμες που ήθελαν ζευγάρι τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαιώθηκαν για πρώτη φορά την Πέμπτη (25/1) όταν ο διάσημος ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμους του Λονδίνου.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα New York Post, το 28χρονο μοντέλο και ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας «Maestro» κάνουν τη βόλτα τους στο Λονδίνο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Τζίτζι Χαντίντ φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα χειμερινό καπέλο. Συνδύασε την εμφάνισή του με ένα σκούρο πανωφόρι και ένα cargo παντελόνι.

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο. Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια να τρώει στο Via Carota στο West Village πέρυσι. Έκτοτε έχουν φωτογραφηθεί σε διάφορα ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA