Οι φήμες που ήθελαν ζευγάρι τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τζίτζι Χαντίντ επιβεβαιώθηκαν για πρώτη φορά την Πέμπτη (25/1) όταν ο διάσημος ηθοποιός και το μοντέλο εθεάθησαν να περπατούν χέρι χέρι στους δρόμους του Λονδίνου.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα New York Post, το 28χρονο μοντέλο και ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας «Maestro» κάνουν τη βόλτα τους στο Λονδίνο, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.
Η Τζίτζι Χαντίντ φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή. Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να κρύψει το πρόσωπό του πίσω από ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένα χειμερινό καπέλο. Συνδύασε την εμφάνισή του με ένα σκούρο πανωφόρι και ένα cargo παντελόνι.
Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο. Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά δημόσια να τρώει στο Via Carota στο West Village πέρυσι. Έκτοτε έχουν φωτογραφηθεί σε διάφορα ραντεβού για δείπνο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει ότι είναι ζευγάρι.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.