Μενού
spears-asghari
Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι | AP
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι χωρίζουν μετά από 14 μήνες γάμου με τον δεύτερο να υποβάλει αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές.

Έκτοτε συνεχώς βγαίνουν δημοσιεύματα και φήμες που αφορούν τον έγγαμο βίο του πρώην ζευγαριού πίσω από τις κλειστές πόρτες της έπαυλης της πριγκίπισσας της ποπ. 

Μάλιστα, ο ιδρυτής του TMZ, Χάρβεϊ Λεβίν, ανέφερε στην εκπομπή «Britney Spears: Divorce & Despair», το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη στο Fox, ότι το πρώην ζευγάρι είχε στο παρελθόν έναν άσχημο καυγά στο Λονδίνο, ο οποίος έληξε με σοβαρό τραυματισμό της ποπ σταρ, η οποία χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, όπως αναφέρει το PageSix. 

«Εκείνη και ο Σαμ πήγαιναν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τσακώνονταν τόσο άσχημα που εκείνη σκόνταψε και χτύπησε στη γωνία ενός τραπεζιού, με αποτέλεσμα να ανοίξει το κεφάλι της. Χρειάστηκαν ράμματα, είπε ο Λεβίν. 

Σε επεισόδιο του «TMZ Investigates» αναφέρθηκε ότι η Σπίαρς ήταν τόσο ασταθής που ο Ασγκάρι δεν άντεξε πια και ζήτησε διαζύγιο.  

Φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και αφορούν το διαζύγιο θέλουν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να απάτησε τον Ασγκάρι με άτομο που εργάζεται στο σπίτι της, αλλά και ότι ένα βράδυ του επιτέθηκε την ώρα που κοιμόταν με αποτέλεσμα να του μαυρίσει το μάτι. 

Άτομα από το περιβάλλον της τραγουδίστριας έχουν διαψεύσει και τις δύο φήμες, αλλά το σίγουρο είναι ότι μέχρι να εκδοθεί το διαζύγιο θα ακουστούν και υα γραφτούν πολλά περισσότερα. 

Πάντως, η Daily Mail αναφέρει ότι ο Σαμ Ασγκάρι παντρεύτηκε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ελπίζοντας ότι θα τη «σώσει», αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό και έτσι αποφάσισε να χωρίσουν. 

«Η πραγματικότητα της ζωής με την Μπρίτνεϊ δεν ήταν διασκεδαστική και δεν είναι καθόλου έκπληξη το γεγονός ότι ο γάμος δεν κράτησε. "Είναι μία κατεστραμμένη" και παρά το γεγονός ότι λέει συνέχεια πως είναι μια δυνατή ανεξάρτητη γυναίκα, παραμένει "κατεστραμμένη". Είναι πολύ λυπηρό. Ο Σαμ είναι καλός τύπος και ακούω ότι προσπάθησε. Οι λογικοί άνθρωποι στη ζωή της θα λυπηθούν που ο γάμος τελείωσε. Ο Σαμ πίστευε ότι θα μπορούσε να τη σώσει, αλλά ίσως δεν υπάρχει σωτηρία για την Μπρίτνεϊ», γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη πηγή της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA