Μενού
Ντένζελ Ουάσινγκτον: Οργισμένος με φωτογράφο στις Κάννες - «Σταμάτα» του φώναζε
Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον στις Κάννες | ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA/MOHAMMED BADRA
  • Α-
  • Α+

Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ξέσπασε κατά φωτογράφου στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών της Γαλλίας τη Δευτέρα 19 Μαΐου. Ο 70χρονος βραβευμένος με Όσκαρ, έδειχνε εκνευρισμένος όταν πλησίασε την ουρά των φωτογράφων στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Σπάικ Λι «Highest 2 Lowest», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο Ουάσινγκτον συνομιλούσε με τον σκηνοθέτη Σπάικ Λι, όταν ένας φωτογράφος φέρεται να τον άρπαξε από το χέρι για να του τραβήξει την προσοχή: κίνηση που φαίνεται να αποτέλεσε τη σπίθα για να ξεσπάσει ο ηθοποιός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post, ο Ντένζελ Ουάσινγκτον πλησίασε τον φωτογράφο δείχνοντάς τον επιτακτικά με το δάχτυλο και φώναζε επανειλημμένα «Σταμάτα!». Όταν ο φωτογράφος, αντί να απολογηθεί, γέλασε ειρωνικά μπροστά στο πρόσωπό του, ο ηθοποιός συνέχισε τις φωνές. Αποχωρώντας, ο φωτογράφος τον άρπαξε ξανά από το χέρι, κάνοντάς τον να αντιδράσει έντονα.

«Σταμάτα το!», φώναξε ο Ουάσινγκτον, με τις φλέβες στον λαιμό του να πετάγονται από την ένταση. «Σταμάτα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA