Μενού
Vincent Cassel
Vincent Cassel | AP
  • Α-
  • Α+

Ερωτευμένος και πάλι είναι ο Βενσάν Κασέλ, ο οποίος προχώρησε τη ζωή του μετά τον πρόσφατο χωρισμό του με την Τίνα Κούνακεϊ. Ο Γάλλος ηθοποιός, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι με ένα 27χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, τη Narah Baptista.

Η 27χρονη έχει και αυστραλιανή καταγωγή και πήρε μέρος στο Miss Universe Australia το 2020 και η σχέση της με τον 56χρονο σταρ ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό.

«Δεν σε χορταίνω», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της. Μάλιστα, το ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει μαζί σε μουσική εκδήλωση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Αυτό ωστόσο που σχολιάζουν όλοι είναι η ομοιότητα της Narah με την πρώην σύζυγό του, Τίνα Κούνακεϊ. Επίσης, η Τίνα και η Narah έχουν την ίδια ηλικία και σχεδόν 30 χρόνια διαφορά από τον γοητευτικό ηθοποιό.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση ότι οι δύο τους είναι ζευγάρι.

Ποια είναι η Νάρα Μπαπτίστα

H Μπαπτίστα είναι μοντέλο και συνεργάζεται με το πρακτορείο «Elite Models LA» στις ΗΠΑ. H καταγωγή της είναι από τη Βραζιλία και την Αυστραλία και μάλιστα είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Miss Universe Australia» το 2020. Είναι επίσης μέλος του κινήματος «Black Lives Matter».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA