Μενού
Κάνιε Γουεστ
Ο Κάνιε Γουεστ σε λειτουργία εκκλησίας | AP Photos / Michael Wyke
  • Α-
  • Α+

Νέα εκκεντρική κίνηση από τον Κάνιε Γουέστ, ο οποίος αποφάσισε να αφαιρέσει όλα του τα δόντια και να τα αντικαταστήσει με μία μασέλα από τιτάνιο αξίας περίπου 850.000 δολαρίων.

Ο 46χρονος ράπερ έδειξε με υπερηφάνεια το νέο του χαμόγελο σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία παρομοίασε τον εαυτό του με τον εμβληματικό «Σαγόνια», ο οποίος εμφανίστηκε σε δύο ταινίες του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «The Spy Who Loved Me» και «Moonraker».

Σε μια αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε η DailyMail.com, φαίνεται η νέα οδοντοστοιχία του Κάνιε Γουέστ - η οποία, όπως αποκάλυψε μια πηγή, είναι «πιο ακριβή από διαμάντια» και σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον ράπερ.

Ανάρτηση του Κάνιε Γουέστ με τη νέα του οδοντοστοιχία
Ανάρτηση του Κάνιε Γουέστ με τη νέα του οδοντοστοιχία | (Instagram @kanyewest)

Η τεχνητή οδοντοστοιχία του 46χρονου είναι ένα νέο χειρουργικό μοντέλο που τοποθετήθηκε με εμφύτευση στο στόμα του από τον οδοντίατρο Δρ. Τόμας Κόνελι και τον διάσημο οδοντοτεχνίτη Ναόκι Χαγιάσι.

Ο Κάνιε Γουέστ παρομοίασε τον εαυτό του με τον «Σαγόνια»
Ο Κάνιε Γουέστ παρομοίασε τον εαυτό του με τον «Σαγόνια» | (Instagram @kanyewest)

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα ο Δρ. Κόνελι χαρακτήρισε απολαυστική τη συνεργασία του με τον ράπερ, επισημαίνοντας ότι το «πάντρεμα» μεταξύ του σχεδιαστικού οράματος του ράπερ με την οδοντιατρική επιστήμη είχε ως αποτέλεσμα «ένα επικό νέο look».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA