ΟΚ, η Ολίβια Κόλμαν, η φανταστική ηθοποιός που μας έρχεται από την Αγγλία με τα πολλά βραβεία στην κατοχή της- ανάμεσά της και το Όσκαρ Α γυναικείου ρόλου για την Ευνοούμενη του Γιώργου Λάνθιμου- θα έκανε ένα πέρασμα από την ταινία Barbie.
Ναι, κι όμως. Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Έλεν Μίρεν -έχει το ρόλο της αφηγήτριας - σε συνέντευξή της, προκαλώντας σε όλους απίστευτη έκπληξη.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr
- Σαλαμίνα: Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο του Open τρέχει για να σωθεί από τη φωτιά που φούντωσε
- Τα νησιά που είναι τώρα καλοκαιρινοί προορισμοί ήταν κάποτε τόποι εξορίας και αγώνων
- Ο άνθρωπος που άναψε τσιγάρο στο εκτελεστικό απόσπασμα και έγινε τραγούδι του Θανάση Παπακωνσταντίνου
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.