Ο Πάνος Βλάχος, κατά τη διάρκεια live εμφάνισής του, έδωσε επική απάντηση σε θαυμάστριά του, η οποία του φώναζε επίμονα να βγάλει το πουκάμισό του.
Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός, δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ γύρω από τα σχόλια που είχαν γίνει πρόσφατα και αφορούσαν το κόστος του πουκάμισου που φοράει στα live του.
«Να βγάλω το πουκάμισο; Εσύ έχεις έρθει με μεθυσμένο; Το επάγγελμά μου καθοδηγεί όλες τις δεξιότητες που έχω ώστε να φύγει ο μεθυσμένος με σένα.
Αν εγώ βγάλω το πουκάμισο, δεν θα φύγει ο μεθυσμένος μαζί σου. Οπότε δεν θέλω να είμαι εμπόδιο στη σεξουαλική σου ζωή», είπε αρχικά με μεγάλη δόση χιούμορ ο Πάνος Βλάχος.
«Άκου μια φοβερή ιδέα που έχω: Αντί να βγάλω το πουκάμισο, να σου παίξω ένα τραγούδι που έγραψα.
Θα σου το αφιερώσω. Με 30 ευρώ που ήρθες και με είδες, όχι γυμνό, ένα τραγούδι που έγραψα θλιμμένος σε μια πισίνα στο διαμέρισμά μου.
Ένας έντεχνος άνθρωπος με το πουκάμισο των 990 ευρώ που οι κακές οι γλώσσες δεξιά – αριστερά το λέγανε 600, αλλά εγώ μέσα στη θλίψη έγραψα ποίηση», ανέφερε στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.