Μενού
Ο TikToker Tzane
Ο TikToker Tzane | Instagram - @Tzane
  • Α-
  • Α+

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές –στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα σε «χωριό φάντασμα» της πόλης Ρέτζιο ντι Καλάμπρια– για τον Έλληνα TikToker Tzane, καθώς έφυγε από τη ζωή.

Παρόλο που οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του Tzane είναι συγκεχυμένες, έγινε γνωστό, σύμφωνα με το Mega, πως ο νεαρός άνδρας βρισκόταν στην περιοχή με μία ομάδα τριών ή τεσσάρων ατόμων, για να γυρίσουν βίντεο και φέρεται να έφυγε από τη ζωή μετά από πτώση από μπαλκόνι.

Δείτε εδώ: Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Θείος βίαζε για πέντε χρόνια την ανήλικη ανιψιά του

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο Tzane φαίνεται, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί πλήρως, να βρισκόταν στην περιοχή για να εξερευνήσει εγκαταλελειμμένο χωριό και να έπεσε από βεράντα χωρίς κάγκελα, χάνοντας τη ζωή του.

TikToker Tzane: Το χωριό «φάντασμα» που επισκέφθηκε

Όπως έγινε γνωστό, ο Tzane βρισκόταν με μία παρέα φίλων στην Ιταλία, σε χωριό της πόλης Ρέτζιο ντι Καλάμπρια, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από το 1971 καθώς έχει κριθεί ως «ακατάλληλη περιοχή» λόγω πλημμύρων και σεισμών.

Δείτε εδώ: Εύβοια: 62χρονη μαχαίρωσε στο στήθος τον 59χρονο σύζυγό της

Η περιοχή άρχισε να εγκαταλείπεται από τους μόνιμους κατοίκους ήδη από το 1783 και τους τότε σεισμούς, ενώ με τα χρόνια είχε «υποστεί» αρκετές κατολισθήσεις και πλημμύρες με αποτέλεσμα να φύγουν οι περισσότεροι μέχρι το 1971.

TikToker Tzane: Τι αναφέρει συνάδελφός του στην πλατφόρμα

Tiktoker, την ίδια ώρα, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στο χωριό στην Ιταλία: «Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί από stories από διάφορους creator, που συμμετείχαν, πήγαν για γύρισμα σε αυτό το απαγορευμένης πρόσβασης χωριό, για να κάνουν ακόμη ένα βίντεο και να εκπληρώσουν τους σκοπούς τους».

Δείτε εδώ: Επιστρέφει το «The Voice» στον ΣΚΑΪ - Τα ονόματα των κριτών και η «απλησίαστη» τραγουδίστρια

«Αυτά τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο μπορείς να πιέσεις τα όριά σου, πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις. Απ' ό,τι φαίνεται στο τελευταίο story που ανέβασε πριν γίνει το μοιραίο, φαίνεται πως είναι τέσσερα άτομα οι οποίοι συνεργάζονται μαζί με ένα ακόμη μεγαλύτερο creator, που τους βοηθάει στο να ανέβουν» τόνισε συνάδελφός του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η αλήθεια για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη και ο αιφνιδιασμός του Μαξίμου από τον Τσούνη

Μητέρα έχει πάνω από 800 τατουάζ σε πρόσωπο και σώμα - Δέχεται σκληρό bullying αλλά δεν σταματά

Josh Cavallo: Ο πρώτος ανοιχτά γκέι ποδοσφαιριστής έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του μέσα στο γήπεδο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA