Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Μια φρικιαστική υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια 22χρονη γυναίκα αποκάλυψε σε αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε στο Παλαιόκαστρο για τουλάχιστον πέντε χρόνια εξαιτίας του 43χρονου συζύγου της θείας της.

Κατά τις ίδιες πηγές, η νεαρή είπε στους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγου, ότι από το 2010, όταν ήταν 8 ετών, έως τις αρχές του 2015, στα 13 της χρόνια, ο άνδρας ασελγούσε σε βάρος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, καθώς του είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψή της.

Από την καταγγελία της 22χρονης και την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε δείξει ερωτικές ταινίες στον 4χρονο τότε γιο του και τον 7χρονο ανιψιό του, σύμφωνα με το seleo.gr.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν τα στοιχεία

Επιπλέον, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η προανάκριση αποκάλυψε πως την πρωτοχρονιά του 2015 ο 43χρονος δε δίστασε να χειρονομήσει και να κάνει σεξουαλικά υπονοούμενα και στην 19χρονη τότε ετεροθαλή αδελφή του.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA