Το 1978 στην οδό Ανδριανού στην Πλάκα, άνοιξε ένα κατάστημα ρούχων διαφορετικό από τα άλλα. Το Remember Fashion των αδερφών Τσουανάτου – Βανάκου μοναδικό στο είδος του, γρήγορα έγινε γνωστό για τα ιδιαίτερα ρούχα του.
Το πανκ κίνημα που εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’70, το έφερε στην Ελλάδα το Remember. Δέρμα, αλυσίδες, φλου χρώματα, διχτυωτά καλσόν και πρωτότυπα αξεσουάρ ήταν στο στυλ των ρούχων.
Τα μέλη πολλών διάσημων συγκροτημάτων όπως The Clash, Ramones, Iron Maiden, Sex Pistols, “ντύθηκαν” από το μαγαζί των δύο αδερφών.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.