Η Σαμάνθα Φοξ είχε ένα δυσάρεστο απρόοπτο επί σκηνής σε πρόσφατη live εμφάνισή της.
Τη στιγμή που τραγουδούσε το «I Only Wanna Be With You» η τραγουδίστρια σκόνταψε και έπεσε κάτω, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό που βρισκόταν στον χώρο.
Ωστόσο, η Σαμάνθα Φοξ δεν πτοήθηκε καθόλου παρά έπιασε το μικρόφωνο και συνέχισε να τραγουδάει σαν να μην τρέχει τίποτα.
Η εκπρόσωπός της εξήγησε ότι η Σαμάνθα Φοξ σκόνταψε σε ένα μόνιτορ, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η τραγουδίστρια δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως υποστήριξαν κάποιοι μέσω social media, ενώ ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν περαστικά, λέγοντας πως είναι συγκινημένη από το κύμα αγάπης και το ενδιαφέρον του κόσμου.
Η πτώση της Σαμάνθα Φοξ συνέβη λίγο καιρό μετά από τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε η ίδια για περιστατικό σε πτήση της British Airways, όπου η τραγουδίστρια είχε κατηγορηθεί ότι απείλησε αστυνομικό ότι θα του βγάλει τα δόντια, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Η Σαμάνθα Φοξ παραδέχτηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίας περί επίθεσης, ενώ στο δικαστήριο κατέθεσε ότι έπαθε κρίση πανικού την ώρα που επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο.
Της επιβλήθηκε πρόστιμο και όχι κάποιες σοβαρές κυρώσεις, αφού η κατηγορία για επίθεση αποσύρθηκε λόγω έλλειψης αποδείξεων.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.