Μενού
Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι
Σάνεν Ντόχερτι | (AP Photo/Danny Moloshok, File)
  • Α-
  • Α+

Η Σάνεν Ντόχερτι παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον της θεραπείας του καρκίνου, εκφράζοντας την ελπίδα για εξελίξεις που θα μπορούσαν να παρατείνουν τη ζωή της.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου για το 2024 του podcast της «Let's Be Clear», μίλησε για τις δυνατότητες νέων θεραπειών, δηλώνοντας, σύμφωνα με το PageSix: «Πάντα μιλάω για το γεγονός ότι πρέπει απλώς να ξεζουμίσουμε άλλα τρία με πέντε χρόνια, και τότε θα υπάρξει θεραπεία με Τ-κύτταρα. Θα υπάρξουν πολύ περισσότερες επιλογές που θα δώσουν άλλα πέντε χρόνια. Στη συνέχεια, σε αυτά τα πέντε χρόνια, θα υπάρχει μια άλλη ομάδα επιλογών και τελικά θα υπάρξει θεραπεία».

Όπως αναφέρει η Marca, καλεσμένος στο podcast της ήταν ο ογκολόγος Dr. Lawrence Piro, που παρομοίασε τις θεραπείες του καρκίνου με ιπποδρομία, τονίζοντας τη σημασία της αξιοποίησης κάθε διαθέσιμης θεραπείας, ελπίζοντας παράλληλα στην εμφάνιση νέων. 

Ο ίδιος είπε: «Πάντα λέω ότι είναι σημαντικό να θεωρούμε κάθε θεραπεία ως ένα άλογο, και σε μια ιπποδρομία, θέλετε να ιππεύσετε κάθε άλογο όσο διαρκεί, και στη συνέχεια ιππεύετε το επόμενο άλογο όσο το δυνατόν περισσότερο... ελπίζετε ότι θα κάνετε μερικούς γύρους και μετά θα υπάρχει συνολικά ένα άλλο σύνολο νέων αλόγων για να ιππεύσετε, για να κάνετε την κούρσα πολύ μεγαλύτερη».

Η ηθοποιός, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015 και έκτοτε έχει αντιμετωπίσει πολλές υποτροπές, παραμένει αποφασισμένη, εκφράζοντας τη δέσμευσή της να αξιοποιήσει στο έπακρο τις διαθέσιμες θεραπείες: «Ιππεύω αυτά τα άλογα ώστε να φτάσω στο καινούργιο σετ αλόγων και προσπαθώ να κάνω αυτό στο οποίο βρίσκομαι αυτή τη στιγμή να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο».

Παρά τη συνεχιζόμενη μάχη της με τον καρκίνο, η ίδια μοιράστηκε τις σκέψεις της με το κοινό της και είπε: «Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν τελείωσα με το να ζω, δεν τελείωσα με το να αγαπώ, δεν τελείωσα με το να δημιουργώ, δεν τελείωσα με το να, ελπίζω να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν τελείωσα. Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA