Μενού
Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι σε γκαλά
Σάνεν Ντόχερτι | (John Salangsang/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Η Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο μίλησε στο podcast της, με τίτλο «Let's Be Clear» για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της και ανέφερε πως λίγο πριν μπει για χειρουργείο, προκειμένου να αφαιρέσει τον όγκο που είχε στον εγκέφαλό της τον Ιανουάριο, έμαθε πως ο άντρας της την απατούσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως ανέφερε, ο Κερτ Ισβαριένκο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη τα τελευταία 11 χρόνια, είχε παράλληλη σχέση κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους, ανακοίνωσαν πως πήραν διαζύγιο, επικαλούμενοι ασυμβίβαστες διαφορές.

«Πήγα σε αυτό το χειρουργείο νωρίς το πρωί και μπήκα, αφού έμαθα ότι ουσιαστικά ο γάμος μου είχε τελειώσει, αφού ο άντρας μου είχε σχέση για δύο χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν πήγα μαζί του σε αυτό το χειρουργείο. Παρά το γεγονός ότι εκείνος μου ξεκαθάρισε πως ήθελε να βρίσκεται εκεί. Δεν μπορούσα όμως, να κάνω μια τέτοια επέμβαση, ενώ ήταν κι εκείνος εκεί. Ένιωσα τόσο προδομένη» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε αργότερα, μετά την περιπέτειά της έπρεπε να σκεφτεί πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα. «Στο τέλος της ημέρας, ένιωθα άδεια από κάποιον που ήμουν μαζί του για 14 χρόνια, από κάποιον που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά. Έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά, έπρεπε να καταλάβω αν θα πάρουμε διαζύγιο ή αν θα προσπαθούσαμε να φτάσουμε στην αλήθεια μας» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA