Μία είδηση - «βόμβα» ήρθε να αναστατώσει την ελληνική showbiz, καθώς η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης φέρονται να χώρισαν μετά από 23 χρόνια σχέσης.
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1, η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης, όμως το ζευγάρι φέρεται να έχει χωρίσει εδώ και περόπου δύο μήνες ζει σε χωριστά σπίτια, διατηρώντας, όπως όλα δείχνουν, άριστες σχέσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση των δύο ηθοποιών έγινε στα μέσα Οκτωβρίου στην έναρξη της παράστασης «Σε βλέπω» στο Μικρό Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής Αθερίδης. Λίγο αργότερα, το ζευγάρι φέρεται να χώρισε.
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Με σταύρωσε σαν τον Χριστό» - Η εξομολόγηση για γνωστό δημοσιογράφο
- Ήθελε ασβέστιο πάση θυσία: Βρετανίδα βγήκε έξω με τα εσώρουχα για να κλέψει το γάλα του γείτονα
- Ρόμπι Γουίλιαμς: Το στιγμιότυπο στο Μουντιάλ που προκάλεσε «θόρυβο» - Τι έπεσε από το στόμα του;
- «Έχουμε ελπίδες για την κούκλα;»: Τηλεθεατής έδειξε ενδιαφέρον για τη Βελίκα Καραβάλτσιου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.