Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται η ηθοποιός Άννα Κυριακού, η οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη «θεία Μπεμπέκα» στην θρυλική σειρά «Τρεις Χάριτες» του Mega.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η 95χρονη ηθοποιός εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας έπειτα από εισήγηση των γιατρών.
Ο γιος της είπε στην εφημερίδα ότι λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η Άννα Κυριακού, αλλά και της μεγάλης της ηλικίας, έπρεπε να νοσηλευτεί.
Η ίδια εξακολουθεί να έχει πλήρη διαύγεια, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, στο οποίο επισημαίνεται ότι εδώ και χρόνια ζει μόνη της στο κέντρο της Αθήνας.
- Έρχονται καταιγίδες και αφρικανική σκόνη: Ποια μέρα θα γίνει ο ουρανός «πορτοκαλί»
- Νεπάλ: Πώς ένας δάσκαλος έσωσε 900 μαθητές - «Επιβιώσαμε για μόλις 10 δευτερόλεπτα»
- Γιάννης Πάριος: Ξεσπά ο συνεργάτης του - «Ποιοι είστε εσείς που θα αποφασίσετε πότε πρέπει να σταματήσει»
- «Ο όγκος αποδείχθηκε τεράτωμα, καλοήθης»: Συγκινεί η ιστορία της 12χρονης από τις ΗΠΑ που την έσωσαν γιατροί στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.