Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται η ηθοποιός Άννα Κυριακού, η οποία υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τη «θεία Μπεμπέκα» στην θρυλική σειρά «Τρεις Χάριτες» του Mega.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η 95χρονη ηθοποιός εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας έπειτα από εισήγηση των γιατρών.
Ο γιος της είπε στην εφημερίδα ότι λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει η Άννα Κυριακού, αλλά και της μεγάλης της ηλικίας, έπρεπε να νοσηλευτεί.
Η ίδια εξακολουθεί να έχει πλήρη διαύγεια, κατά το ίδιο ρεπορτάζ, στο οποίο επισημαίνεται ότι εδώ και χρόνια ζει μόνη της στο κέντρο της Αθήνας.
- Η Άντζελα Δημητρίου αποχαιρετά τη Bonnie Tyler με μια σπάνια φωτογραφία τους από το παρελθόν
- Καρύδη: Αποκάλυψε πόσα πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο και σοκαριστήκαμε όταν τα υπολογίσαμε σε ευρώ
- Τάσος Ιορδανίδης - Θάλεια Ματίκα: Ακρίδα διέκοψε την παράσταση - «Γίναμε ρεζίλι στην Κεντρική Μακεδονία»
- Αθηνά Οικονομάκου: «Τσιμπήστε με» - Η selfie που τράβηξε με την Τζένιφερ Λόπεζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.