Μενού
Δημήτρης Μητροπάνος - Πέγκυ Ζήνα
Δημήτρης Μητροπάνος - Πέγκυ Ζήνα | NDP
  • Α-
  • Α+

Σαν σήμερα στις 17 Απριλίου 2012 πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Πέγκυ Ζήνα έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον αγαπημένο τραγουδιστή στο Instagram, συνοδεύοντάς τη με μια κοινή τους φωτογραφία. 

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος είχαν συνεργαστεί για δύο συνεχόμενες σεζόν τα τελευταία χρόνια της ζωής του και είχαν αναπτύξει μια οικογενειακή σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί σε εκείνον μέσα από συνεντεύξεις της, τονίζοντας το πόσο την είχε στηρίξει. 

«Αυτή η μέρα ξημερώνει με γκρίζα σύννεφα για μένα… Βρέχει δε βρέχει…Φέτος για κάποιο λόγο διάλεξα μια ευτυχισμένη στιγμή από τις πρώτες πρόβες μας. Σε κουβαλάω στην ψυχή μου κάθε μέρα, βουνό μου… Σε νιώθω κοντά μου

Ακούω τις καθοδηγήσεις σου, τα αστεία μας με τη Βένια σου(μας), αλλά να… είναι στιγμές που δεν μπορώ να χωνέψω ότι μπορώ να σε βλέπω πια μόνο κλείνοντας τα μάτια…Κι αν θα με κόψουν στη μέση, διπλά θα σ’ αγαπώ. Και θα μου λείπεις πιο πολύ», έγραψε στην ανάρτησή της η Πέγκυ Ζήνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA