Μενού
prigkipas harry
Πρίγκιπας Χάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο πρίγκιπας Χάρι στρέφει τα «βέλη» του για ακόμα μία φορά κατά της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας στο νέο ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Netflix, με τίτλο «Heart Of Invictus».

Ο Χάρι αναφέρει ότι μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν δεν είχε καμία στήριξη και ότι «κανείς γύρω μου δεν μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει», όπως αναφέρει η βρετανική Mirror. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «ματώσει» πάλι η ανοιχτή πληγή που του είχε αφήσει ο τραγικός και πρόωρος θάνατος της μητέρας του, Πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997 όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. 

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι επιστρέφοντας από το Αφγανιστάν, ένιωθε οργή και δεν είχε δίπλα του τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν τι ακριβώς του συνέβαινε. Παραδέχεται δε ότι σκέφτηκε να ζητήσει βοήθεια όταν έπιασε τον εαυτό του ξαπλωμένο στο πάτωμα σε εμβρυακή θέση

Ουσιαστικά ο Χάρι χαρακτηρίζει την επιστροφή του από το Αφγανιστάν ως την αφορμή για να συνειδητοποιήσει το τραύμα που είχε μέσα του. 

«Τα πράγματα που έβγαιναν ήταν από το 1997, από την ηλικία των 12 ετών. Έχασα τη μαμά μου σε τόσο νεαρή ηλικία και το τραύμα που είχα, δεν το κατάλαβα ποτέ, δεν συζητήθηκε ποτέ, δεν μίλησα πραγματικά σχετικά με αυτό. Το απέτρεψα, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι νέοι, αλλά όταν όλα έβγαιναν στην επιφάνεια, τρελαινόμουν, αναρωτιόμουν "τι συμβαίνει εδώ; Τώρα νιώθω τα πάντα σε αντίθεση με πριν που ήμουν μουδιασμένος"», αναφέρει ο Χάρι στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το «Heart Of Invictus» του Πρίγκιπα Χάρι αποτελεί την τελευταία υποχρέωση των Χάρι - Μέγκαν στο Netflix, μέρος της συμφωνίας των 80 εκατομμυρίων λιρών του ζευγαριού με τη streaming υπηρεσία. 

Και τα πέντε επεισόδια του ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα από σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο και κυκλοφόρησαν ενόψει των αγώνων «Invictus Games» που θα διεξαχθούν στο Ντίσελντορφ από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να δώσουν το «παρών» τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA