Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκάλυψε τους πιο τρελούς τρόπους με τους οποίους οι άπιστοι σύζυγοι προσπαθούν να κρύψουν τα «άπλυτά» τους, τόσο από τους συντρόφους τους αλλά και από το αετίσιο «μάτι» του.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο ιδιωτικός ερευνητής Leon Hart, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει «καταστρέψει» πάνω από 5.000 σχέσεις ξεσκεπάζοντας τις απιστίες που υποπτεύονταν οι πελάτες του.

Με 15ετή εμπειρία στις πλάτες του, ο Hart αποκάλυψε τα πέντε πιο τρελά πράγματα που κάνουν οι άπιστοι σύζυγοι για να μην γίνουν «βούκινο».

Βίοι παράλληλοι

Είναι εντυπωσιακή η έκταση της απάτης πολλών άπιστων συντρόφων που προκειμένου να μην αποκαλυφθούν, χωρίζουν τη ζωή τους στα δύο και ζουν ως δύο διαφορετικά πρόσωπα, ανάλογα με το πιο αν βρίσκονται στη συζυγική «εστία», ή περνούν χρόνο με τον/την ερωμένο/η τους.

«Ένας άνδρας ήταν ύποπτος ότι απατούσε τη σύζυγό του για 50 χρόνια. Είχαν μαζί τρία παιδιά και επτά εγγόνια», είπε ο Hart.

«Μετά από έρευνα, ανακαλύψαμε ότι κατοικούσε και σε άλλη διεύθυνση, με μια γυναίκα, στο ίδιο ακριβώς χωριό που ζούσε με τη σύζυγο».

Επαγγελματικό ταξίδι

Για κάποιους το επαγγελματικό ταξίδι είναι απλή δικαιολογία, αλλά κάποιοι το πάνε στα άκρα για να μην αποκαλυφθούν, και φροντίζουν οι παράνομες σχέσεις τους να είναι πράγματι... υπερατλαντικές.

Ένας άντρας που ερευνούσε κάποτε ο Hart διατηρούσε σχέσεις με άλλες τρεις γυναίκες, σε διαφορετικά μήκη και πλάτη του πλανήτη, και της επισκεπτόταν με το ιδιωτικό του τζετ κάθε τόσο, είτε τον είχε στείλει η εταιρεία του είτε όχι.

Ιδιωτικό τζετ
Ιδιωτικό τζετ | Shutterstock

Επιστρατεύουν και τις λειτουργίες του smartphone

Κάποιοι βέβαια προτιμούν να μοιχεύουν με τρόπο και όχι κόπο. Ο ερευνητής ανέφερε μία απίστευτη περίπτωση ενός άντρα που, για να μην εγείρει υποψίες, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη λειτουργία γεωεντοπισμού του smartphone του.

Πριν επισκεφθεί κάθε φορά την ερωμένη, πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε ένα γήπεδο γκολφ, που είναι το χόμπι του, και άφηνε μέσα το κινητό του, για να φαίνεται στο ψηφιακό του αποτύπωμα πως αθλείται, ενώ έκανε άλλου τύπου δραστηριότητα.

Γήπεδο γκολφ
Γήπεδο γκολφ | Shutterstock

Θεατρίνοι

Κάποιοι πονηροί πάλι βρίσκουν πιο εύκολο, και ίσως πιο διεγερτικό, να γίνονται «άλλοι άνθρωποι» για να μην πιαστούν.

Και το εξωφρενικό είναι ότι δεν πετάνε τις περούκες, τις γόβες και τα παλτό όταν φτάσουν στη φωλιά του εραστή τους, αλλά συνεχίζουν κανονικά το roleplay.

Μια σκευωρία και μία κηδεία

Κάποιοι πάνε την αναίδεια σε άλλο επίπεδο, βρίσκοντας τυχαία μέλη από το σόι που δεν γνωρίζει η σύζυγος, και βαφτίζοντάς τους «συγχωρεμένους» για να έχουν ως δικαιολογία ότι πήγαν στην κηδεία τους.

Ωστόσο, αυτό το κόλπο είναι μίας χρήσης, αφού κανείς δεν θα έμενε ανυποψίαστος μετά τη δεύτερη και τρίτη κηδεία. Τέτοιο θανατικό, και το γεγονός ότι δεν καλούν ποτέ το άλλο τους μισό, μιλάει από μόνο του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA