Η Χάιντι Κλουμ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Κάπρι, μαζί με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτς και τα παιδιά της από τον προηγούμενο γάμο της.
Σε κάποια ξένοιαστη στιγμή της, ο φακός την «έπιασε» τόπλες καθώς χαλάρωνε στις ξαπλώστρες στο πολυτελές μπιτς κλαμπ που διαμένει.
Το διάσημο μοντέλο από τη Γερμανία, περιφέρεται κρατώντας το πάνω μέρος του μπικίνι στα χέρια της, πιθανώς για να πετύχει το...τέλειο μαύρισμα.
Σε κάποια στιγμή μάλιστα, ο σύζυγός της ανέλαβε χρεή φωτογράφου ανάμεσα σε κάτι βράχια με το αποτέλεσμα μάλλον να ικανοποιεί την Κλουμ.
Ο Κάουλιτς είναι ο τρίτος σύζυγος της Κλουμ ενώ για εκείνον είναι ο δεύτερος γάμος του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.