Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν άντεξε και ξέσπασε στη χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στις αποκρουστικές δηλώσεις για τα ΑμΕΑ που έκανε ο Γιώργος Σανταμούρης, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου.

«Ζούμε σε εποχή που ακούμε τρομερά, χυδαία, απαράδεκτα σχόλια και τραγικά πράγματα. Ζούμε έτσι κι αλλιώς σε μια τέτοια εποχή αλλά αυτό που θα δείτε είναι ίσως ότι πιο εξοργιστικό, θλιβερό και απογοητευτικό, προσωπικά έχω ακούσει. Η θλίψη είναι πολύ μεγαλύτερη από τον εκνευρισμό. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο κύριος Γιώργος Σανταμούρης, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου» είπε ο Αντώνης Κανάκης και έδωσε πάσα να προβληθεί το σχετικό απόσπασμα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, όπως είναι ήδη γνωστό, ακούγεται ο κ. Γιώργος Σανταμούρης να λέει ότι οι ΑμΕΑ για όσους πιστεύουν στο Θεό «είναι άνθρωποι που τους έχει καταραστεί ο Θεός» και για όσους δεν πιστεύουν θεωρούν πως «η φύση έχει κάνει σφάλματα».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα σχολίασε απογοητευμένος πως: «Αυτόν τον Θεό τον φοβάμαι πολύ και αυτούς που πιστεύουν σε αυτόν τον Θεό».