Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Δευτέρας (27/12) ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Τα πράγματα ωστόσο ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς. Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση, με τον πρώτο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, αφού η ώρα που είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που τελικά βγήκε στον αέρα.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Τραγούδησε τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ και ξέσπασε σε γέλια

«Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις κουβέντες που θες. Δε θα προλάβω να πω ούτε που παίζω. Όλες αυτές οι κουβέντες δεν έχουν μονολεκτική απάντηση. Να κάνουμε μια εκπομπή 2 ώρες να στα πω. Στα 5 λεπτά που έχουμε δεν προλαβαίνω», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χαλκιάς.

Όταν η Ιωάννα Μαλέσκου του είπε πως έχουν στη διάθεσή τους 15 λεπτά, εκείνος της απάντησε «13.30 κλείνετε; Τον χρόνο τον κοιτάω γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικός για σένα, κούκλα μου, ακόμα έχει πράμα».

Η προσφώνηση έδειξε να μην αρέσει στην παρουσιάστρια του Love It, η οποία του απάντησε «το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Ωστόσο, ο Τάσος Χαλκιάς συνέχισε λέγοντας πως «ήταν να βγούμε 12:30 η ώρα στον αέρα της εκπομπής. Σκέφτηκα πως θα έχω χρόνο να πω αυτά που θέλω. Σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχουμε τώρα ο εκνευρισμός μου δεν με αφήνει ήσυχο να πω αυτά που θέλω».

Η απάντηση της Ιωάννα Μαλέσκου «είστε εύθικτος, μάλλον έχετε πληγωθεί από ανθρώπους στο παρελθόν», τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο αφού της είπε: «είναι δυνατόν να λες σε έναν άνθρωπο που τον έχεις μπροστά σου μόλις 3 λεπτά κάτι τέτοιο; Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου αυτό».

Σε εκείνο το σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε πως δεν της έχει ξανασυμβεί να της πει άνθρωπος ότι δεν τον σέβεται: «πρώτη φορά μου τυχαίνει άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή δεν τον κάνω να νιώθει άνετα» για να πάρει απάντηση από τον Τάσο Χαλκιά «για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά. Το έχω πει εγώ  στον Σάκη τον υδραυλικό πρώτος». 

Η συζήτηση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος της εκπομπής, αλλά η ατμόσφαιρα εξακολουθούσε να είναι ηλεκτρισμένη, δίνοντας τροφή για άπειρα σχόλια στο Twitter όπου οι χρήστες σχολίασαν με το δικό τους καυστικό τρόπο τα όσα είδαν στη συχνότητα του ΣΚΑΪ με κάποιους να παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας και άλλους το μέρος του ηθοποιού. 

https://twitter.com/marylu_231/status/1475451765713772544?ref_src=twsrc^tfw