Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση για την ένταση στον αέρα του Love It μεταξύ του Τάσου Χαλκιά και της Ιωάννας Μαλέσκου θέλησε να πάρει μέσω Instagram ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης με μια εκτενή ανάρτηση, η οποία έγινε αφορμή για να δώσει ο Τάσος Χαλκιάς για πρώτη φορά τη δική του απάντηση.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου για Τάσο Χαλκιά: Κρινόμαστε όλοι από τον κόσμο

Αναλυτικότερα, ο Στάυρος Νικολαϊδης έγραψε:

«Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του Τάσου Χαλκιά.

Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν για αυτόν είναι το Λαβ Σόρρυ. Και έχουν και το θράσος να τον συγκρίνουν με άλλους… επίκαιρους συναδέλφους. Όλοι όμως εμείς καθώς και οι θεατρόφιλοι, ξέρουν ότι πέρα από σπουδαίος ηθοποιός, είναι από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στο χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις. 

Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου που την ξέρω πριν καν ανέβει στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποιητή ευγένεια και συγκαλυμμένη ειρωνεία της. Δεν την ήξερα έτσι. Εγώ τουλάχιστον σαν θεατής αυτό εισέπραξα. 

Αλλά όταν έχεις αργήσει μία ώρα να βγάλεις (δεν εννοώ την Ιωάννα, δεν φταίει εκείνη, απλά εκείνη έπρεπε να διορθώσει τα πράγματα) έναν άνθρωπο με την αξία και τα χρόνια του Τάσου, το πρώτο που πρέπει να κάνεις ξεκινώντας την κουβέντα και για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου, είναι να ζητήσεις ταπεινά χίλια συγγνώμη και όχι να προσπαθείς να το αποφύγεις σαν να μην έχει γίνει τίποτα. 

Είναι πολύ έξυπνη και το κατάλαβε εξ αρχής ότι ήταν στραβωμένος. Κι αντί να απολογηθεί, συνέχιζε αδιάφορα, πράγμα που εξόργισε ακόμα περισσότερο τον καλεσμένο. Με μια ειλικρινή συγνώμη στην αρχή που πιστεύω ότι είναι στον χαρακτήρα της, θα είχαν λυθεί όλα».

https://www.instagram.com/p/CYCsWLHIc46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απάντηση του Τάσο Χαλκιά δεν άργησε να έρθει γράφοντας πως συμφωνεί με όλα όσα αναφέρει ο συνάδελφός του και αναφερόμενος στην Ιωάννα Μαλέσκου έκανε λόγο - μεταξύ άλλων - για «παρατεταμένη αγένεια», «παντελή ασέβεια» και «μπόλικη ειρωνεία» 

«Με ακρίβεια 100/0!!! τοποθέτησες το γεγονός Σταύρο μου ίσως επειδή γνώριζες την Ιωάννα από παλιά!!! Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια όμως διανθισμένη με μπόλικη ειρωνεία αλλά και επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα τής σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε τα περιθώρια της υπερκαμηλίσιας υπομονής μου και με τη γνωστή ευγένεια που με διακρίνει κράτησα τις ισορροπίες. Την αγάπη μου σε όλους τους ενδιαφερόμενους».