Φωτιές «άναψε» στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως ένας παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παραβίασε σημαντικό κανονισμό του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να πρέπει να του επιβληθεί ποινή, κάτι που άφησε αποσβολωμένους τους περισσότερους παίκτες στο Συμβούλιο του νησιού.
Ο λόγος για τον παίκτη των Μαχητών, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος -όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός- πήρε ένα ποτήρι καφέ από την παραγωγή και τον ήπιε, κάτι που απαγορεύεται ρητά στους κανόνες του Survivor.
«Ο Γιάννης Τσολάκης πήρε ένα ποτήρι καφέ από την παραγωγή. Οι άνθρωποι της παραγωγής του έκαναν υποδείξεις, όμως εκείνος συνέχισε και τελικά τον ήπιε. Επειδή παραβίασε σημαντικό κανονισμό του παιχνιδιού, θα του επιβληθεί και η εξής ποινή. Στα τρία επόμενα έπαθλα, είτε φαγητού είτε επικοινωνίας, ο Γιάννης δεν θα μπορεί να συμμετέχει», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.