Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Μυριέλλα Κουρεντή είναι δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor και στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/3) ο Γιώργος Ταλάντσεβ των Μαχητών ένα συσχετισμό που σίγουρα άμα φτάσει στα αυτιά της Μυριέλλας, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδρασή της.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Γιώργος Ταλάντσεβ: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του παίκτη των Μαχητών
Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ταλάντσεβ σχολίασε την πολυλογία του Μαρτίκα λέγοντας:
«Αδερφέ να σου πω κάτι; Πέρα από την πλάκα. Όσο καιρό είμαι εδώ, τρεις εβδομάδες σε συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά δεν βάζεις τελεία ποτέ, ποτέ ποτέ. Δεν σε έχω ακούσει να ολοκληρώνεις πρόταση ποτέ. Εσύ κι η Μυριέλλα μπορείτε να συμπληρώσετε μαζί ένα ολόκληρο επεισόδιο Survivor και να το γεμίζετε όλο χωρίς τελεία», είπε για να ακουστεί μια φωνή λέει την επική ατάκα «Η Μυριέλλα είναι ο θηλυκός Μαρτίκας».
- Ανταλλαγή συντρόφων μέρα μεσημέρι: Το μεγαλύτερο θέρετρο γυμνιστών στον κόσμο έχει καταληφθεί από swingers
- Οι Metallica live στην Αθήνα – Η ιστορία της ανόδου στον θρόνο του metal μέσα από πέντε θρυλικά άλμπουμ
- Αγνώριστος ο Bad Bunny: Γιατί εμφανίστηκε 50 χρόνια μεγαλύτερος στο Met Gala 2026
- Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η δήλωση «φωτιά» για τη σημαία και η άρνηση να κηδευτεί δημόσια δαπάνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.