Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Κυριακής (20/3) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega. Ολα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.
Ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στην Τζέφ Μοντάνα και ήρθε σε αντιπαράθεση με την παρουσιάστρια, η οποία προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι το θέμα είναι ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ότι για αυτό τον κάλεσαν να βγει στην εκπομπή.
Διαβάστε ακόμη: Η Τζεφ Μοντάνα απαντά στον Κούγια για τον «μαντράχαλο»: «Μαζί μου ασχολείσαι»
Υπήρξε ένταση με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει αρχικά: «Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για τη Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;», με αποτέλεσμα ο γνωστός ποινικολόγος να αντιδράσει: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή».
«Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για τη Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε», απάντησε η παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα ο Αλέξης Κούγιας της έκλεισε το τηλέφωνο. «Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς», είπε η παρουσιάστρια.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 9:42'
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Το ελληνικό χωριό με το πιο παράξενο όνομα βρίσκεται στην Ήπειρο και είναι πολύ ορεινό
- Το επίθετο που «κουβαλάει» τη μεγαλύτερη ιστορία καφετζήδων στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.