Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζεφ Μοντάνα έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας την Παρασκευή (4/3) για εκείνη λίγο πριν μπει στην δικαστική αίθουσα για τη δίκη Λιγνάδη, μέσω Instagram. Μετά από τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια έξω από τα δικαστήρια, η Τζεφ Μοντάνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story στο οποίο έγραφε «Μαζί μου ασχολείσαι». Ωστόσο, δεν διευκρίνισε σε ποιον απευθύνεται με την φράση αυτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Κούγιας είπε για την Τζεφ Μοντάνα: «Κι εγώ δεν γνώριζα ποιος είναι ούτε γνώριζα το πραγματικό του όνομα, βλέπω έναν δίμετρο εδώ πέρα και δεν ντρέπεται να λέει ότι ο Λιγνάδης τον βίασε πριν από χρόνια. Να λέει ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση. Έμαθα ότι το επώνυμό του είναι Ασημακόπουλος, δεν είναι στον κατάλογο των μαρτύρων και δεν έχει εξεταστεί και ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Χαμός με τις φωτογραφίες μάρτυρα που έδειξε ο Κούγιας και με το «ποια είναι η Συνατσάκη»

Ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε και στις έντονες απαντήσεις στα όσα δήλωσε για τους διεμφυλικούς από διάφορα πρόσωπα όπως η Μαίρη Συνατσάκη και είπε χαρακτηριστικά: "Ποια είναι η κυρία, δεν την γνωρίζω... Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Όπως και τη λέξη διεμφυλικός, δεν τη γνώριζα. Έχει οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της.»

Σύμφωνα επιπλέον, με τις πληροφορίες της Κέλλης Χεινοπώρου, φαίνεται πως υπάρχουν συνομιλίες, με τον καταγγέλλοντα από την Αίγυπτο, Αλί, που επιβεβαιώνουν τη γνωριμία τους, κάτι που αρνείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Απάντηση στις δηλώσεις του κ Κούγια που τον ανέφεραν έκανε και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μετά τις δηλώσεις σχετικά με το ότι έκανε «καριέρα» ξανά με διαφημίσεις μετά την υπόθεση Λιγνάδη, είπε πως θα επικοινωνήσει με τους νομικούς συμβούλους του σωματείου και θα σκεφτεί αν θα κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια.

Πληρωμένη απάντηση στον Κούγια από τη Συνατσάκη για το ποια είναι

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, η παρουσιάστρια, ηθοποιός και influencer Μαίρη Συνατσάκη έδωσε τη νέα δική της απάντηση στον δικηγόρο, μέσω μιας ανάρτησης όλο νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της και μία φάτσα κλόουν.

https://www.instagram.com/p/Car3xG9LUaV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA