Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης στην εκπομπή Love It, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τους συμπαίκτες του, ρίχνοντας τα «καρφιά» του στον Άρη Σοϊλέδη, ενώ σχολίασε και τη φιλία μεταξύ της Σοφιάννας και της Ασημίνας. «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ γεμάτος και πραγματικά ευλογημένος που έζησα αυτή την εμπειρία και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω να τα πω όλα στους φίλους μου. Φοράω την μπλε μπαντάνα. Είναι ουσιαστικά το χρώμα που έζησα όλες μου τις στιγμές στο παιχνίδι. Δεν είχα πρόβλημα με την εξέλιξη της αποχώρησής μου. Καταλάβαινα τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι, ήξερα ότι είχε έρθει η ώρα μου να φύγω», είπε αρχικά ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

Μάλιστα, δεν έκρυψε πως δεν πέρασε καθόλου καλά μετά την αλλαγή στη σύνθεση των ομάδων αφού όπως εξήγησε «Δεν υπήρχε κανένας κώδικας επικοινωνίας όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα. Υπάρχουν άτομα που ξέρουν να χειρίζονται καλύτερα τις κάμερες, υπάρχουν άτομα που δίνουν μικρές παραστάσεις, που θέλουν να παίζουν σε όλα τα επεισόδια. Δυστυχώς δεν βγαίνουν όλα προς τα έξω. Κάποιοι που είναι χάλια ψυχολογικά θα φωνάξουν τις κάμερες για να φανούν ότι κλαίνε και να τους λυπηθεί ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τέσσερις νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι - Ο Νίκος Αντωνόπουλος στους Διάσημους

Όσον αφορά τη φιλία μεταξύ της Σοφιάννας και της Ασημίνας ο Ανδρέας δε θεωρεί «ότι υπήρχε πραγματική φιλία. Σίγουρα όταν είσαι σε τόσο στενό κύκλο, δένεσαι με κάποια άτομα, αλλά θεωρώ ότι και οι δύο θα κάνουν τα πάντα για να πάνε μακριά. Στα μάτια μου ήταν μια φιλία, η οποία εξυπηρετούσε και τις δύο για διαφορετικούς λόγους. Η Ασημίνα, ίσως, άκουγε πιο πολύ τις συμβουλές της Σοφιάννας που είναι λίγο πιο πονηρή, η Σοφιάννα ήταν δίπλα στην πιο δυνατή παίκτρια».

Για την Ασημίνα και τον Κατσαούνη είπε χαρακτηριστικά πως «αν δεν ταιριάζανε, δε θα συμπεθεριάζανε. Νομίζουν ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνους», ενώ στη συνέχεια έριξε τα «καρφιά» του για τον Άρη Σοϊλέδη, τον οποίο χαρακτήρισε - μεταξύ άλλων - αλαζόνα και εριστικό. 

«Είναι τελείως ειρωνικό για μένα να κατηγορεί ο Άρης την Ασημίνα για ένα μπινελίκι που έριξε γιατί και ο ίδιος είναι ειρωνικός και πολύ πιο εριστικός off camera. Το να κράζει την Ασημίνα για μια κουβέντα παραπάνω που είπε, είναι τελείως άνανδρο αυτό που κάνει. Ο Άρης είναι απλά τυχερός γιατί αυτά που λέει δεν έχουν παιχτεί πουθενά».

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή είπε πως «είναι πολύ καλή κοπέλα, με προσέγγισε με πολύ καλό τρόπο όταν πήγα στην μπλε ομάδα. Σε σχέση με πολλούς άλλους στο παιχνίδι είναι ένα άτομο που μπορείς να συνυπάρξεις και πραγματικά καλή κοπέλα». 

Σε ερώτηση ποιους βλέπει να φτάνουν στον τελικό του Survivor, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης προέβλεψε τον Άρη και την Ασημίνα αν και τόνισε πως δε θα ήθελε να κερδίσει κανένας από τους δύο το έπαθλο.

«Ο Άρης Σοϊλέδης είναι μακράν ο καλύτερος αγωνιστικά, αξίζει μια θέση στον τελικό, αλλά δεν θα ήθελα με τίποτα να το πάρει. Είναι λίγο διαφορετική η εικόνα του, από όσο τον έχω ζήσει μέσα στο παιχνίδι. Ξέρει να χειρίζεται κάποιες καταστάσεις. Είναι πάρα πολύ αλαζόνας. Ελπίζω μέσα στην τετράδα του τελικού να είναι ο Στάθης». 

Τέλος, παραδέχτηκε πως «το Survivor μου άφησε μια πολύ καλή γεύση, είναι οι καλύτερες αναμνήσεις, αλλά το κομμάτι της ένωσης μου φαινόταν πολύ μακρινό. Δεν περνούσα όμως καθόλου καλά στην κόκκινη ομάδα, οπότε δεν με ενόχλησε που έφυγα, ίσως και λίγο πριν την ώρα μου για να πω την αλήθεια».