Σειρά του Μιχάλη Κουινέλη να ακούσει προσεκτικά στο «Chair challenge» του X Factor τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας του, προκειμένου να επιλέξει την τελική τετράδα του για να περάσει στην φάση των live. Ο Μιχάλης Κουινέλης αντιμετώπισε διλήμματα και αποφάσισε, τελικά, να δώσει το εισιτήριο στους Ιόλη Πενταρά, Μίλτο Χαρόβα, Γίναμε και Γιάννη Ονησιφόρου.
Διαβάστε ακόμη: X Factor: Μαθήτρια δεν πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά κέρδισε υποτροφία σε γνωστό ωδείο της Θεσσαλονίκης
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίζα Ρίζου έχει κλείσει την ομάδα της για τα live, ενώ στο επόμενο επεισόδιο Πέμπτη 5 Μαΐου στις 22:00 στο MEGA, ο Στέλιος Ρόκκος καλείται να επιλέξει τη δική του τελική τετράδα.
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.