Σκληρή μάχη έδωσαν Κόκκινοι και Μπλε στο Survivor για να αποφύγουν τον «τάκο»! Ιδιαίτερα για τους Κόκκινους το παιχνίδι ήταν πιο σημαντικό αφού δεν ήθελαν και δεύτερη ήττα μετά από αυτή της Κυριακής, στον πρώτο αγώνα ασυλίας. Και τελικά τα κατάφεραν και οδήγησαν τους Μπλε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας όπου κέρδισε ο Τάκης Καραγκούνιας.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι μπλε θα ψήφιζαν για να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας. Τελικά, Από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου (αποτέλεσμα που προέκυψε από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.
Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας, που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.