Μενού
  • Α-
  • Α+

Προς ολοκλήρωση βαίνει η συνεργασία του «Πρωινού» με τη Δούκισσα Νομικού καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Reader η παρουσιάστρια μετά τη σημερινή της απουσία από την εκπομπή έχει ήδη δηλώσει την παραίτησή της στη διοίκηση του σταθμού. Ενώ το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη και επισήμως καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ή διάψευση, πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην Σταρ Ελλάς δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την εκπομπή της Πέμπτης και ενώ τα νούμερα σε επιμέρους εμπορικά γυναικεία κοινά ήταν πολύ χαμηλά ακολούθησε συζήτηση σε υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού για τις επιδόσεις της εκπομπής. Αλλες πληροφορίες επιμένουν πως δεν υπήρξε κανένας καυγάς ωστόσο το κλίμα ήταν ψυχρό μεταξύ των δύο παρουσιαστών και απλά η Δούκισσα απευθυνόμενη σε στελέχη του σταθμού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συνεργασία δηλώνοντας πως αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Σε αυτή τη φάση ΑΝΤ1 και Νομικού φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του καναλιού του Αμαρουσίου. Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας σε συνεννόηση με τα στελέχη του καναλιού προσπαθεί να βρει λύση για την επόμενη μέρα και στην παρούσα φάση αποκλείεται το ενδεχόμενο έλευσης νέας συμπαρουσιάστριας και προκρίνεται η λύση πανελίστριας με έντονο το στοιχείο του χιούμορ στον χαρακτήρα της.