Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ακυκλοφόρητη σκηνή από την πρώτη σεζόν του «Squid Game» έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix, την ώρα που οι θαυμαστές της σειράς περιμένουν με αγωνία τον δεύτερο κύκλο της, ο οποίος δεν αναμένεται πριν από το τέλος του 2024. Ο σκηνοθέτης της σειράς Hwang Dong-hyuk εμφανίστηκε σε ένα μήνυμα βίντεο κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού TUDUM, όπου η πλατφόρμα ενημερώνει για τις νέες τηλεοπτικές εξελίξεις. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω ξανά όλους τους φανς του Netflix σε όλο τον κόσμο που αγαπούν το Squid Game», είπε. «Σας παρακαλώ να περιμένετε με αγωνία τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη με ολοκαίνουργιες ιστορίες. Αλλά στο μεταξύ, έχω ετοιμάσει ένα μικρό δώρο για τους θαυμαστές που περιμένουν τη δεύτερη σεζόν του Squid Game. Ας ρίξουμε μια ματιά» λέει και ξεκινά το βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: The Crown: Τον Νοέμβριο η πρεμιέρα της 5ης σεζόν στο Netflix - Η Ιμέλντα Στάντον στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ

Σε αυτό φαίνεται ένας άνδρας που κουβαλά δύο χρυσόψαρα σε μια σακούλα με νερό. Βρίσκεται στο διάδρομο. Στη συνέχεια μπαίνει σε ένα δωμάτιο. Ρίχνει τα ψάρια σε μια γυάλα. Το παρατηρεί και τότε φαίνεται το πρόσωπό του. Είναι ο μυστηριώδης Front Man. Έξω από το κτίριο, μια άλλη φιγούρα παρακολουθεί με προσοχή από το παράθυρο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Hwang έχει ετοιμάσει νέα παιχνίδια για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια λέγεται ότι θα ξεκινήσουν το 2023 ενώ η κυκλοφορία της νέας σεζόν υπολογίζεται στα τέλη του 2024. Μπαίνουν νέοι χαρακτήρες ενώ έχει υπονοηθεί ότι ενδέχεται να επιστρέψουν και μερικοί που πέθαναν στην πρώτη σεζόν.