Τη Δευτέρα 17/10 στις 20:00 οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπής έχει... αέρα Σταρ Τρεκ με τους συντελεστές να προσγειώνονται στη Γη που εκ πρώτης όψεως μοιάζει ιδανική για να κατοικήσουν. Ομως στη συνέχεια λαμβάνουν ηχητικά από πρόσωπα της πολιτικής και της τηλεόρασης όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Αγωνία για την Αθηνά - Φτάνει η ώρα της ετυμηγορίας
Στο τρέιλερ, ο Αντώνης Κανάκης «συστήνεται» στο κοινό ως Κάπτεν Κερκ. Το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα βάζει τέλος στις φήμες για τέταρτο παρουσιαστή στην εκπομπή. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, ΠΑΣΟΚατζής και Κωστάκης είναι τα πέντε πρόσωπα, τα οποία θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε βράδυ στις 20:00.
- Πώς η φωτιά στην Αττική έκανε στάχτη παρθένο δάσος σε λίγα 24ωρα: Η πρόληψη που πρέπει να γίνει «ευαγγέλιο»
- Ιωάννα Τούνη: «Να είσαι η 1η Ελληνίδα influencer και επιχειρηματίας, αλλά όλοι να σε θεωρούν άνεργη»
- Όλυμπος: Τι σημαίνει ότι εντάχθηκε στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco
- Πυκνώνει το μυστήριο στην Κυψέλη: Το θρησκευτικό κίνητρο και το κοινόβιο της αίρεσης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.