Τη Δευτέρα 17/10 στις 20:00 οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το τρέιλερ για την επιστροφή της εκπομπής έχει... αέρα Σταρ Τρεκ με τους συντελεστές να προσγειώνονται στη Γη που εκ πρώτης όψεως μοιάζει ιδανική για να κατοικήσουν. Ομως στη συνέχεια λαμβάνουν ηχητικά από πρόσωπα της πολιτικής και της τηλεόρασης όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Αγωνία για την Αθηνά - Φτάνει η ώρα της ετυμηγορίας
Στο τρέιλερ, ο Αντώνης Κανάκης «συστήνεται» στο κοινό ως Κάπτεν Κερκ. Το τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα βάζει τέλος στις φήμες για τέταρτο παρουσιαστή στην εκπομπή. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, ΠΑΣΟΚατζής και Κωστάκης είναι τα πέντε πρόσωπα, τα οποία θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε βράδυ στις 20:00.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.