Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον έντονο εκνευρισμό της δεν έκρυψε η Βίκυ Κουλιανού το βράδυ του Σαββάτου (30/10) στο live Just The Two Of Us αφού ορισμένα τεχνικά λάθη, τα οποία επεσήμανε στο τέλος, επηρέασαν την εμφάνισή της στο σόου. «Λοιπόν, εγώ θα μιλήσω λίγο. Εμένα καταρχάς δεν μπήκαν όλα τα μέτρα και θα το πω τώρα αυτό. Το πρώτο που θα πω είναι αυτό. Είναι τέσσερα τα μέτρα για να μπω κανονικά στο τραγούδι, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν το έχουμε επιλέξει εννοείται εμείς. Και δεν ήταν και ένα τραγούδι που μου άρεσε», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κουλιανού.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Ο παπα - Μιχάλης απειλεί να τινάξει στον «αέρα» τον γάμο Μαθιού - Βασιλικής

Τότε ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησε να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ουσιαστικά να μην προδιαθέτει την κριτική επιτροπή αρνητικά, αλλά η Βίκυ Κουλιανού δεν έδειξε να πτοείται και συνέχισε λέγοντας: 

«Γιατί να μην πω την αλήθεια μου; Καταρχάς ήταν τέσσερα τα μέτρα και μπήκαν δύο μέτρα και… Δεν είχα καθόλου τρακ, απλά περίμενα να μπουν τέσσερα μέτρα για να μπω. Επειδή στην πρόβα τα μέτρα ήταν τέσσερα, ξέρω που μπαίνω και ζητώ συγγνώμη στην αξιαγάπητη κριτική επιτροπή».

Σε εκείνο το σημείο ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε πάσα για διαφημίσεις για να την ηρεμήσει, ενώ η Βίκυ Κουλιανού ακούστηκε να λέει ότι «εμένα δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι ούτε και μου άρεσε από την αρχή».