Στα όριά της έφτασε η Χριστίνα Κολέτσα κατά τη διάρκεια της χθεσινής δοκιμασίας στο Asia Express. Η τραγουδίστρια «έσπασε» κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας στο επεισόδιο της Παρασκευής (18/11), καθώς εξοργίστηκε με το γεγονός ότι κανένα αυτοκίνητο δεν σταμάτησε στο ωτοστόπ που έκανε. Απέδωσε μάλιστα, το γεγονός στον ρατσισμό που επικρατεί απέναντι στις γυναίκες. «Εχω φτάσει και άλλη φορά στα όριά μου, αλλά αυτό το πράγμα με την αδικία και όλο αυτό, επειδή είμαστε γυναίκες να μην σταματάνε στον δρόμο, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω», είπε.
Διαβάστε ακόμη: Τα Νούμερα: Καίτη Γαρμπή, Θανάσης Αλευράς και Φοίβος Δεληβοριάς αποθεώθηκαν στο Twitter
Στη συνέχεια, εξοργισμένη, συμπλήρωσε: «Ένα από τα χειρότερα πράγματα που θεωρώ ότι υπάρχουν στην ανθρωπότητα είναι ο ρατσισμός. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι πολύ μικρός άνθρωπος για να είσαι ρατσιστής. Αυτό το πράγμα που συμβαίνει εδώ είναι αδιανόητο. Και μόνο που είμαστε γυναίκες δεν μας σέβονται. Χωρίς να ξέρουν ούτε τι κάνουμε, ούτε γιατί το κάνουμε, δεν μας σέβονται».
Τέλος, ανέφερε στην κάμερα του ριάλιτι πως δεν ξέρει αν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. «Δεν ξέρω αν μπορούμε να συνεχίσουμε με όλο αυτό το πράγμα εδώ πέρα. Η χώρα δεν ενδείκνυται για να είσαι γυναίκα και μόνη στον δρόμο».
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.