Το concept της χθεσινης φωτογράφισης ήταν τα μοντέλα να αναδείξουν το flair των 50’s, ποζάροντας στον φακό με δημιουργίες του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Βασίλη Ζούλια. «Δυο είναι τα top models που αυτή τη φορά έφεραν υπέροχες φωτογραφίες στο πλατό», είπε η Βίκυ Καγιά, η οποία στάθηκε απέναντι από τις top 8 του GNTM. Οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν της Μικαέλα και της Μαρίτας. «Μικαέλα είσαι αξιοθαύμαστη γιατί είχες και την ασυλία, κι όμως αυτή η στιγμή σου ήταν μοναδική. Μαρίτα ήσουν και είσαι καταπληκτική. Και οι δύο είστε αξιοπρεπείς και σωστές», ήταν τα λόγια της κριτή και στη συνέχεια ανακοίνωσε πως τη δουλειά στο τέλος πήρε η Μικαέλα.
Στον αντίποδα οι bottom 2 ήταν η Μάρα και η Γεωργιάννα. Οι προσπάθειες τους ήταν πολύ κοντά κι έτσι το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Τελικά η κοπέλα που πέρασε στην τελική 7αδα ήταν η Μάρα, προς ανακούφιση της μητέρας της, Μικαέλα, της οποίας η καρδιά πήγε να σπάσει μέχρι να ακούσει την ετυμηγορία των κριτών. «Μου φαίνεται περιέργο, γιατί όντως πίστευα σε εμένα. Είχα βάλει στόχο την 5αδα. Μετά από εκεί θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη», δήλωσε μετά την ανακοίνωση της απόφασης η Γεωργιάννα, τονίζοντας πως η Αλεξία Τ. θα είναι η επόμενη που θα βάλουν στο στόχαστρο η Μύρια με την παρέα της. «Ουσιαστικά για να μείνει το σπίτι με τις δυνατές παίκτριες πρέπει να φύγει και η Αλεξία και η Κότυ δε μας τα λέει καλά τελευταία» είπε η Βικτώρια, επιβεβαιώνοντας το 21χρονο μοντέλο. Πριν την αποχώρησή της, η Γεωργιάννα, σχολίασε πως με εξαίρεση την Αλεξία η αγκαλιά των υπόλοιπων κοριτσιών ήταν προσποιητή.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.