Μενού
  • Α-
  • Α+

Αποδεκατισμένη είναι πλέον η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα», καθώς μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου, κόλλησε κορονοϊό και ο Γιώργος Παπαδάκης. Χθες, η παρουσιάστρια έφυγε εν μέσω εκπομπής, καθώς είχαν βγει ήδη στον αέρα για τις πρώτες «καλημέρες», όταν ενημερώθηκαν για το θετικό τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η λοίμωξη του αναπνευστικού που μεταδίδεται με μεγάλη ευκολία δεν θα μπορούσε να αφήσει αλώβητο τον Παπαδάκη, ο οποίος μπήκε σε καθεστώς καραντίνας κι έφυγε άρον άρον από το στούντιο το πρωί της Πέμπτης (8/12).

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντας «Μαράκι μου γλυκό, εμείς πηγαίνουμε πακέτο κορίτσι μου, σε όλα», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του. «Επεσαν τα κάστρα Μαρία. Νιώθω ένα μπουκωματάκι. Θα επιχειρήσω να τα λέμε με Skype» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Στη σημερινή παρουσίαση της εκπομπής του ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Ηρώ Ράντου και από το σπίτι της με skype η Μαρία Αναστασοπούλου.