Μενού
vaggelis-papadakis
Βαγγέλης Παπαδάκης | Glomex
  • Α-
  • Α+

Με το στόμα ανοιχτό άφησε ο Βαγγέλης Παπαδάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια», τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πλατό του «Στούντιο 4», του ξέφυγε μια ακατάλληλη - για την ώρα που προβάλλεται η εκπομπή - λέξη σε μια προσπάθειά του να περιγράψει την αγάπη που έχει για τη δουλειά του. «Η ιδέα του να ξεκινάω τα πάντα από την αρχή με δελεάζει και με γοητεύει απίστευτα. Έφυγα, είχα αγοράσει το δικό μου σπίτι με δάνειο, είχα το αυτοκίνητο μου, έβγαζα χρήματα, ταξίδευα, δηλαδή είχα μια άνετη ζωή. Νοίκιασα το σπίτι, πήγα και έμεινα στην Κυψέλη με πάρα πολύ λίγα χρήματα, συγκατοίκησα, δούλευα σε κατάστημα με ρούχα για τρεις μήνες και υπήρχε ένα διάστημα που οικονομικά είχα ζοριστεί. Όμως, αισθανόμουν ότι είμαι πλήρης, αισθανόμουν πιο ευτυχισμένος», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Σε εκείνο το σημείο και θέλοντας να περιγράψει ακριβώς την ευχαρίστηση που ένιωθε για τη δουλειά του, είπε: «Τώρα μου έρχεται μια λέξη που δεν ξέρω αν πρέπει να την πω, έχει σεξουαλικό, δεν είχα αυτή την κ@*λ@ που είχα παλιά! Συγγνώμη».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ενώ στη συνέχεια ξέσπασαν σε γέλια με τον παρουσιαστή να του απαντάει: «Όχι! Δεν ξέρω τι παθαίνετε όλοι, αλλά είναι η ώρα, μετά τις έξι και μισή… Χαίρομαι που χαλαρώνετε πολύ». «Απλά είναι κάποιες λέξεις που πρέπει να αποτυπώσεις τη λαχτάρα και την επιθυμία, οπότε να ζητήσω συγγνώμη ταπεινά από όλους», εξήγησε ο  Βαγγέλης Παπαδάκης.