Μενού
tsakas
Τσάκας | eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο «Τσάκας», ο οποίος είχε νικήσει τον πρώτο κύκλο του Big Brother που είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1 το 2001 και ζει χρόνια τώρα στη Γερμανία, μίλησε στην εφημερίδα Political για τη δεύτερη σύζυγό του, η οποία, όπως λέει χαρακτηριστικά τον κατέστρεψε, αλλά και για την τωρινή του σύντροφο, Μαρίνα. «Καταστράφηκα από τη δεύτερη σύζυγό μου. Εκείνη με έφερε στη Γερμανία για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να μιλάω τη γλώσσα, ξένος ανάμεσα σε ξένους. Εργάστηκα σκληρά για να ορθοποδήσω και να προσφέρω στην οικογένειά μου μια άνετη ζωή, όμως, πίσω από την πλάτη μου η πραγματικότητα ήταν άλλη», ανέφερε ο Γιώργος Τσάκας.

«Είχε δημιουργήσει έναν άλλον κόσμο διαφορετικό που συνειδητοποίησα σε βάθος χρόνου και τρόμαξα. Ζήτησα διαζύγιο και από εκείνη τη στιγμή η γυναίκα αυτή μεταμορφώθηκε. Με έτρεχε στα δικαστήρια. Τη γλώσσα δεν τη γνώριζα – σε αντίθεση με εκείνη που είχε μεγαλώσει εδώ – και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου», πρόθεσε και συμπλήρωσε ότι «Έκανα τέσσερα χρόνια να δω τα παιδιά μου. Ήταν θάνατος. Ο μοναδικός τρόπος να τα συναντήσω ήταν παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και αρνιόμουν. Τα παιδιά με αγαπούσαν, αλλά δεν επιτρεπόταν νομικά ούτε έξω από το σπίτι τους να σταθώ».

Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο εξήγησε ότι η τωρινή του σύντροφος, Μαρίνα, του  προσέφερε πολύτιμη βοήθεια. «Αν δεν ήταν το Μαρινάκι, το γούρι μου, να μου διαβάζει τις δικαστικές εντολές και τα νομικά χαρτιά, δεν ξέρω πού θα βρισκόμουν. Το πιθανότερο ήταν να γύριζα στην Ελλάδα και να με κυνηγούσε η αστυνομία. Χάρη σε εκείνη βλέπω τα παιδιά μου πλέον κάθε Σαββατοκύριακο και νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός», είπε χαρακτηριστικά ο «Τσάκας».