Μενού
giorgos-papadakis
Γιώργος Παπαδάκης | NDP
  • Α-
  • Α+

Την περιπέτεια που πέρασε καθώς νόσησε με κορονοϊό, αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο βετεράνος παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 μέσω Skype και αναφέρθηκε στα όσα πέρασε τις προηγούμενες ημέρες όταν και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Σισμανόγλειο, σε μονάδα Covid καθώς πέρα από τον κορονοϊό είχε μία ακόμη λοίμωξη στο αναπνευστικό του σύστημα. 

«Οφείλω και μια εξήγηση, γιατί τόσες μέρες εγώ δεν εμφανιζόμουν. Ήταν ένας συνδυασμός κορονοϊού με κάποια λοίμωξη. Με χτύπησε στο αναπνευστικό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο, στο Σισμανόγλειο, που ήμουν μέχρι και χθες» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος, που πλέον έχει αναρρώσει και βρίσκεται στο σπίτι του. Και συμπλήρωσε για την περιπέτειά του, πως: «Παρέμεινα θετικός χθες, αν και μου λένε οι γιατροί ότι σήμερα αύριο τελειώνει η υπόθεση για να μπορέσω να έρθω κοντά σου. Τώρα μπορώ να καταλάβω τι πέρασαν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί ήμουν σε μονάδα Covid για 6 μέρες».

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε θετικός την προηγούμενη εβδομάδα σε τεστ που έκανε για τις ανάγκες της εκπομπής ενώ αρχικά είχε θετικό τεστ και η συμπαρουσιάστριά του Μαρία Αναστασοπούλου. Μάλιστα τις πρώτες ημέρες της κοινής τους απουσίας, την παρουσίαση της εκπομπής είχαν αναλάβει άλλοι συνάδελφοί τους από το κανάλι.