Μενού
papadakis
Γιώργος Παπαδάκης, Καλημέρα Ελλάδα | YouTube
  • Α-
  • Α+

Μετά από την πολυήμερη περιπέτειά του με τον κορονοϊό, η οποία κράτησε 19 ολόκληρες ημέρες, ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε σήμερα, Τρίτη (27/12) στις... επάλξεις και συγκεκριμένα, γύρισε πίσω στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα». Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος νοσηλεύτηκε και μερικές ημέρες στο νοσοκομείο λόγω του κορονοϊού, καλημέρισε τη Μαρία Αναστασοπούλου και τους τηλεθεατές και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

«Ηρθε ο Λάζαρος! Αναστήθηκε!»

«Καλημέρα Ελλάδα, ήρθε ο Λάζαρος! Αναστήθηκε. Δεν θα πω τίποτα. Αισθάνομαι πολύ καλά που ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου. Να σας ευχηθούμε τα καλύτερα, πάνω απ’ όλα υγεία. Ελπίζουμε όλες αυτές τις ημέρες να περάσατε καλά. Υγεία παιδιά. Μετά από αυτό που πέρασα 19 μέρες». «Σου έχω νέα, δεν με κόλλησες εσύ, εγώ σε κόλλησα. Έψαξα να βρω την μέρα μηδέν, την έχω βρει και δεν πρέπει να ευθύνεσαι εσύ» ανέφερε στη συνέχεια ο Γιώργος Παπαδάκης στη Μαρία Αναστασοπούλου.

Πάντως… μόνο εύκολες δεν ήταν οι μέρες που πάλεψε με τον κορονοϊό ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο παρουσιαστής απουσίαζε πολλές ημέρες από το πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα». Αυτές τις ημέρες εμφανιζόταν στην εκπομπή μέσω ζωντανής σύνδεσης από το σπίτι του, όπου βρισκόταν σε καραντίνα.

«Ακόμη βγαίνω θετικός, 13η μέρα σήμερα που είμαι θετικός. Σήμερα θα πάω να κάνω και μοριακό και κάτι που είπαν ότι θα μου μετρήσουν. Να δούμε κατά πόσο είμαι θετικός ή δεν είμαι. Έχω πήξει Μαρία, δεν αντέχω άλλο» είχε πει μια από τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης, μιλώντας στη συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου. «Μακάρι και θα ρωτήσω την έκπληξη που έχεις, πως τα κατάφερα εγώ 5 φορές εμβολιασμένος να την πατήσω και να είμαι 13 μέρες θετικός; Θα το ρωτήσω, γιατί πρέπει να μου απαντήσουν. Να απαντήσει η επιστήμη και όχι ο παθών» είχε συμπληρώσει με τη σειρά του ο δημοσιογράφος.