Μενού
andriotoy-martikas
Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας | NDP
  • Α-
  • Α+

Ενοχλημένη με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά γα τον Σπύρο Μαρτίκα και την τακτική που ακολουθεί στο Survivor All Star, εμφανίστηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Ο Σπύρος έχει πάει με συγκεκριμένη τακτική. Θα σας πω και κάτι παρασκηνιακό που δεν έχει ακουστεί. Πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο και έχοντας ήδη μάθει ότι ο Φιντιρίκος με τη Δαλάκα έχουν χωρίσει, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο ο Σπύρος Μαρτίκας και τον ρώτησε αν θα τον πειράξει να διαβάλλει on camera την Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό επιβεβαιώνει την τακτική που έχει ο Σπύρος, να κάνει attack στους πολύ δυνατούς παίκτες» ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Γεωργιάδης ο οποίος στη συνέχεια διόρθωσε το ρεπορτάζ του, λέγοντας πως η επικοινωνία έγινε με το περιβάλλον του Δημήτρη Φιντιρίκου και όχι με τον ίδιο.

Το ρεπορτάζ αυτό που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας», φαίνεται πως ενόχλησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου που μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ξέσπασε κάνοντας λόγο για πόλεμο τόσο προς την ίδια, όσο και προς τον αγαπημένο της και επισημαίνοντας πως ουδέποτε ο Σπύρος Μαρτίκας ζήτησε άδεια από τον Δημήτρη Φιντιρίκο για να εφαρμόσει τη στρατηγική του.

«Λοιπόν, έφυγα από ένα παιχνίδι γιατί είχα δικά μου θέματα έξω στην ζωή και γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να ζήσω ξανά όλη αυτή τη ψυχολογική πίεση και τον πόλεμο. Τελικά έξω είστε χειρότεροι. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και ριάλιτι και κάνετε πόλεμο μερικά άτομα στον Σπύρο τώρα που δε μπορεί να απαντήσει ενώ το καλοκαίρι που ήταν εδώ ήσασταν μούγκα μπροστά του.

Τον πόλεμο που δέχεται τον δέχομαι κι εγώ. Δεν βγήκα για να γίνω χειρότερα έξω. Άμα ήταν έτσι, ας ξαναμπώ, καλύτερα περνούσα μέσα. Οι λόγοι που δε θέλω να είμαι στο πάνελ του ΣΚΑΪ είναι αρκετοί. Ένας από αυτούς είναι ότι πρέπει να βλέπω το παιχνίδι και να το σχολιάζω κι αυτό είναι κάτι που με πονάει. Δε θέλω να ασχοληθώ με αυτό εφόσον έφυγα γιατί είναι ένα παιχνίδι.

vrissida-andriotou-1
Instagram

Λίγα άτομα εκεί μέσα το παίζουν, οι άλλοι πήγαν μόνο για τα λεφτά και τη φήμη, όχι για να παίξουν το παιχνίδι. Ο Σπύρος έξω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μέσα παίζει το παιχνίδι και μαγκιά του. Το κάνει τέλεια. Δεν έγινε ποτέ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τον Σπύρο. Δεν έχει ανάγκη καμία άδεια ο Σπύρος για να παίξει το παιχνίδι.

vrissida-andriotou-2
@vrisiida_andrio

Όσο πόλεμο και να του κάνετε τώρα που είναι μέσα, όταν βγει θέλω να σας δω αν έχετε τα μούτρα να εκφραστείτε όπως εκφράζεστε τώρα γι΄ αυτόν τον άνθρωπο. ΥΓ: Δε μιλάω για τις εκπομπές! Θερμή παράκληση να με αφήσουν στην ησυχία μου γιατί η υπομονή μου έχει και τα όριά της. Ευχαριστώ!» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.