Μενού
antonis-sroiter
Αντώνης Σρόιτερ | Mega
  • Α-
  • Α+

Ποδαρικό στην εκπομπή «Ελεος» εκανε ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ήταν ο πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο Mega. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε για την πορεία του στον τομέα της ενημέρωσης, αλλά και για τη ζωή του μακριά από τις κάμερες.

«Πριν γίνω newscaster, έχω υπάρξει για ένα μικρό διάστημα άνθρωπος. Στη δουλειά αυτή δεν υπάρχει αρρωσταίνω, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά», δήλωσε ο δημοσιογράφος και συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη. Στάθηκε μεταξύ άλλων και στις στιγμές έντασης μεταξύ τους, απαντώντας στις ερωτήσεις του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια.

«Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το… ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είμαι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει», τόνισε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Εκανε μάλιστα και αποκαλύψεις για τις έντονες στιγμές με την σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα», είπε. «Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα», συμπλήρωσε.