Μενού
giorgos-hraniotis
Γιώργος Χρανιώτης | NDP
  • Α-
  • Α+

Νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Ο Γιώργος Χρανιώτης σύντομα θα κάνει είσοδο στην σειρά, και σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», α υποδυθεί τον Αντρέα, έναν Μανιάτη που ζούσε χρόνια στην Αθήνα. Επιστρέφοντας στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μάνη, θα ανοίξει μαγαζί με τοπικά προϊόντα, παρόμοιο με αυτό της Αρετής. Ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους θα ανάψει τα αίματα, αλλά η κόντρα τους αυτή, σταδιακά, θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης (1/2) η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία, και η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.