Μενού
survivor-all-star-evridiki-papadopoulou-vrisiida-andriotou
Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Βρισηίδα Ανδριώτου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor All Star χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως έχει κουραστεί να απευθύνονται όλοι σε εκείνη για όσα λέει και κάνει ο σύντροφός της εντός παιχνιδιού, ενώ δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, τονίζοντας ότι η φιλία τους έληξε αφού δεν δίνει δεύτερες ευκαιρίες. Ακόμα αναφέρθηκε και σε όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί εξώδικου από την Ελευθερία Ελευθερίου στον Σπύρο Μαρτίκα. «Ο Σπύρος είναι πιεσμένος και στεναχωρημένος πάρα πολύ. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι γενικά όλοι τους δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», είπε αρχικά η Βρισηίδα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι, οπότε έχω πάρει μία απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την κράτησα και έξω και έγινε παρεξήγηση έξω. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός, κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θέλω να τα ξαναβρώ μαζί της, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν», ανέφερε.

«Ό,τι κι αν γίνει με τον Σπύρο στο Survivor, όλοι πέφτουν πάνω μου. Γι' αυτό και τους πρώτους δύο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε και τώρα είμαι. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει πλέον από αυτό, μην με μπλέκετε. Έχω πιο σοβαρά προβλήματα», επεσήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ όσον αφορά το εξώδικο που φερόταν - βάσει φημολογίας - να ετοιμάζει η δικηγόρος της Ελευθερίας ελευθερίου, η ίδια σχολίασε: «Με κανένα εξώδικο δεν θα γυρίσει η Ελευθερία. Όλο αυτό με τις μηνύσεις και τα εξώδικα που λένε δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Σπύρος πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια του».