Μενού
dragonsden
Dragons' Den | ANT1
  • Α-
  • Α+

Η Μάρθα Χαλίλ μπήκε στο στούντιο των Dragon's Den και τους παρουσίασε μια πατέντα την οποία δημιούργησε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών. Το προϊόν είναι μια χειροποίητη τσάντα, σχεδιασμένη στο χέρι, διπλής χρήσης, κατάλληλη για τα ψώνια των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο. Η Μάρθα με δυναμισμό και πειθώ έκανε τους dragons να λυγίσουν όταν ανάφερε πως τις τσάντες τις φτιάχνει η μαμά της, η οποία έχει ένα θέμα υγείας και ζητά την προσφορά για να μεγαλώσει την επιχείρησή της. 

Ακούγοντας τον ενθουσιασμό της οι businessmen και οι businewomen εντυπωσιάστηκαν αν και μόνο ο Πωλ Ευμορφίδης και ο Λέων Γιοχάη έκαναν offers και οι δύο με 15.000€, ο πρώτος για το 4% και ο δέυτερος για το 5% της επιχείρησης. Εν τέλει η Μάρθα πορεύτηκε με τον Πωλ ο οποίος υποσχέθηκε να πουλήσει τις τσάντες της παντού! Φεύγοντας οι επιχειρηματίες ένιωσαν πως ένα κορίτσι 16 ετών είναι έτοιμο να κατακτήσει τον κόσμο.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.