Μενού
elina-papila
Ελίνα Παπίλα | NDP
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (18/3) η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε μαζί» στον ΑΝΤ1. Δημοσιογράφος της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε έξω από το τηλεοπτικό στούντιο, εξασφαλίζοντας τις πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας και της ομάδας της. «Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι το είδατε όλοι. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο».

Ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος βρίσκεται κι εκείνος στους συνεργάτες της Ελίνας Παπίλα δήλωσε με χιούμορ για όσα γράφτηκαν στο Twitter: «Εγώ μίλησα με τον σκύλο της αδελφής μου και με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: "Μην μπεις στο twitter". Όχι δεν έχω μπει, πλάκα κάνω».

Τέλος, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εκπομπής ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω να τα ερμηνεύω τα νούμερα, οπότε και να τα διαβάσω, θα μου τα εξηγήσει κάποιος, αλλά καταλαβαίνω ότι παίζουν τον ρόλο τους».