Μενού
moytsinas-mikroytsikos
Νίκος Μουτσινάς - Ανδρέας Μκιρούτσικος | NDP
  • Α-
  • Α+

Για την τηλεοπτική πραγματικότητα και την περιπέτεια με την υγεία του μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξή του στο «Χαμογέλα και πάλι» και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο παρουσιαστής σχολίασε επίσης τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να μην συνεχίσει του χρόνου με το Καλό Μεσημεράκι. «Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει μια μάχιμη δημοσιογραφική εκπομπή. Είναι ο πρώτος διδάξας αυτού του είδους στην πρωινή ζώνη. Το να βγαίνουν διάφοροι δημοσιογράφοι και λένε ότι θα τον διαδεχτεί άλλος, μπλέκοντας και τον Αρναούτογλου, δεν είναι σωστό. Σωστά είπε ΄παιδιά αν ψάχνετε δουλειά, ψάξτε αλλού’. Είμαι με τον Γιώργο Λιάγκα και θεωρώ σωστή την αντίδρασή του σε σχέση με τις φήμες για το πρωινό».

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε: «Είναι δικαίωμα του Νίκου Μουτσινά να αποχωρήσει από την τηλεόραση, είτε αυτό αφορά το προσωπικό του φρεσκάρισμα, είτε γιατί νιώθει ότι δεν αποδίδει. Η απόφασή του να αποχωρήσει, κρύβει και ένα παράπονο. Ίσως πιέστηκε να βγάλει εκπομπή, τις ημέρες με τα Τέμπη. Όταν ένα κανάλι πιέζει έναν ευαίσθητο άνθρωπο σαν τον Μουτσινά, σου ‘κακοφορμίζει’ εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν είμαι σίγουρος αν θα μιλούσε για το τέλος του από τον ΣΚΑΪ, αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά, ή αν υπήρχε θέμα μεταγραφής του. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι εάν σταματήσει, θα κάνω απεργία ‘τηλεοπτικής’ πείνας».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για το θέμα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. «Θέλω να φροντίσω την υγεία μου και την καθαρότητα του μυαλού μου. Αν συνδυάζονται με την τηλεόραση θα το κάνω, αλλιώς θα αποχαιρετήσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA