Ο Αντώνης Βλοντάκης, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί», μίλησε για την πρεμιέρα της εκπομπής και απάντησε στο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος μίλησε για «παμπάλαια τηλεόραση». «Ημουν πολύ αγχωμένος το Σάββατο, θεωρώ ότι την Κυριακή ήμασταν καλύτερα. Οπως παλαιότερα απαντούσα μέσα από την πισίνα, τώρα θα προσπαθήσω να απαντήσω μέσα από τη δουλειά που γίνεται», είπε αρχικά ο Αντώνης Βλοντάκης.
Ερωτηθείς για το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, είπε: «Σέβομαι την άποψή του, σίγουρα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας και σίγουρα οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις καμερες θα το έχουν λάβει και αυτοί υπόψιν τους» τόνισε και στην συνέχεια είπε: «Χρειαζόμαστε χρόνο, από τη μία ημέρα στην άλλη δεν χτίζεις μία Ακρόπολη». Τέλος, σημείωσε ότι δεν ξέρει κάτι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
- Τα δύο σοβαρά νοσήματα που προκαλεί ο χανταϊός - Πώς μεταδόθηκε στο κρουαζιερόπλοιο
- Το ελληνόπουλο που συνεργάζεται με την NASA στα 15 του - Ποιος είναι ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος
- Αφροδίτη Χατζημηνά: Η ατάκα που ξάφνιασε τον Λιάγκα - «Έχω μια κόρη 4,5 ετών»
- Πέθανε η ηθοποιός Κλερ Μοριέ σε ηλικία 97 ετών - Ο εμβληματικός ρόλος της στην «Αμελί»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.