Μενού
eirini-p-my-style-rocks
Η Ειρήνη στο My Style Rocks | @GrMyStyleRocks
  • Α-
  • Α+

Οι διαγωνιζόμενες του My Style Rocks διαγωνίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης (21/3) σε μία δοκιμασία «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα τους και έτσι το πλατό γέμισε με fashion bloggers, influencers και fashionistas που ήταν έτοιμες να καθίσουν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν τα catwalks των μεγαλύτερων και διασημότερων οίκων μόδας. Η Ειρήνη Π. αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα αρκετά εκκεντρικό look μπροστά στους κριτές. Η αναγεννησιακή έμπνευση της παίκτριας την ήθελε να φοράει ένα διάφανο ολόσωμο τούλι και από μέσα είχε βάλει μια μακριά περούκα μαύρη. Οι τρίχες φαίνονταν αρκετά έντονα με τους κριτές να μην ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα ήταν αντιαισθητικό κι ο Δημήτρης Σκουλός τοποθετήθηκε επ’ αυτού: «Πας να κάνεις μια εικόνα Botticelli. Δεν είναι καθόλου εύκολο… Τώρα βλέπουμε μια διαφάνεια με κάτι μπότες που την κόβουν και κάτι κρέμεται και με τρίχες μέσα, μπρος και πίσω» είπε ο κριτής με το αποτέλεσμα που έβλεπε μπροστά του και δεν πίστευε στα μάτια του.

Όταν, δε, η Ειρήνη ανέφερε πως ήθελε να βάλει και έξτρα τρίχες να βγαίνουν από τις μασχάλες της, οι κριτές δεν άντεξαν και λύθηκαν στα γέλια. «Τώρα που έβγαλα τα γυαλιά μάλλον βλέπω καλύτερα. Είναι πολύ λάθος αισθητικά» της απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός.