Μενού
stamatina-tsimtsili
Σταματίνα Τσιμτσιλή | NDP
  • Α-
  • Α+

Αντιδράσεις έχουν  προκαλέσει οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου σχετικά με την ερωτική σχέση που είχε με την Ολγα Τρέμη, με τον παρουσιαστή να δηλώνει μεταξύ άλλων «ήμουν ο πρώτος άνδρας της», με τον ίδιο ωστόσο να αναφέρει μερικές ώρες μετά την κυκλοφορία της συνέντευξής του στο περιοδικό «ΟΚ!» ότι δεν γνώριζε πως ο δημοσιογράφος τον ηχογραφούσε όσο περιέγραφε όλα αυτά. 

Την άποψή της μέσα από την εκπομπή Happy Day, θέλησε να εκφράσει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης (23/3), τονίζοντας πως η συγκεκριμένη δήλωση την έχει σοκάρει. «Δεν γίνεται να μην κατάλαβε ότι αυτό είναι μια είδηση βόμβα. Εμένα μου ξένισε πάρα πολύ όλη αυτή η κουβέντα και ο τρόπος που διαχειρίστηκε. Τον Ανδρέα τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και ακούω και τα αιχμηρά σχόλιά του και τις απόψεις του, αλλά σε αυτή τη φάση δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιες να βρει κάτι και να υποστηρίξει τον Ανδρέα», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως και να έχει αυτή ήταν μια προσωπική στιγμή που είχες ζήσει με έναν άνθρωπο. Δεν αξίζει σε οποιαδήποτε κυρία αυτό, και πόσο μάλλον σε μια κυρία που την ξέρει όλος ο κόσμος, να γνωρίζουν τόσο γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αλλά και για το πως ήταν η πρώτη φορά έρωτα. Αυτό είναι μια προσωπική στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος την κρατάει σε ένα κουτάκι στην ψυχή του και κάποιος από τους δύο την βγάζει φάτσα φόρα και την κάνει θέμα σε περιοδικό και την άλλη μέρα βγαίνουν τίτλοι “Πώς ήταν η πρώτη φορά της Όλγας Τρέμη;”. Αυτό εμένα σαν γυναίκα με θίγει, με προσβάλλει και με σοκάρει. Δεν περίμενα ότι θε εκθέσει κάποιον με αυτό τον τρόπο», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.